Bränna sig i Afrika

Kom hem klockan 19 idag efter en dag på kontoret för att sedan slänga på mig bikini det första jag gjorde och sedan hoppa ut i solen i ett försök att klämma ut varenda liten pigmentering innan Dubai… Min rastlöshet visade sig dock efter tio minuter och jag gick runt på gräsmattan för att hitta en plats att ligga på där jag trodde att jag kunde vara och bara ta det lugnt… Jag gick in och kollade på lägenheter i *** ******* och kollade Parneviks istället.

Jag tror liksom att jag kan ligga ute klockan sju på kvällen och orka ligga där en timme efter jobbat. Jag har läst att man inte ”kan” bli brun på kvällen men det är ju inte finnas något klockslag då solen slutar stråla sina UV strålar, eller är den mycket svagare då och vad beror det på? Någonting är säkert och det är att jag kommer behöva ha nån grund innan Dubai. Har jag berättat om det jag gjorde i Egypten? Jag har väldigt bra pigment och blir näst intill aldrig bränd. Så jag la mig precis vid stranden och stekte… i Afrika solen… i fem timmar… Tills det började brännas och tror ni då att jag slutade? Nej då var det bara dags att vända på sig haha. Aldrig varit med om något smärtsammare sen på kvällen när det kändes som att täcket typ var en spikmatta.

Victor var på middag igår (som jag tyvärr inte kunde följa med på då jag lämnade kontoret när middagen började). Vi har bestämt oss för vilken stad vi kommer flytta till nu efter vi bott i Spanien i sex månader men mer om det kommer ni få veta i övermorgon…img_4425

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s