Flytta permanent utomlands

Dååå är det bestämmt hur det blir och gud vilken vecka det här har varit. Från New York till Los Angeles för att sedan stanna upp och ba ”men vad händer med vårt Spanien?”. Imorsse kom Victor med förslaget att vi skulle bo kvar längre i Spanien vilket jag helt höll med om och sedan flytta till LOS ANGELES när vi känner för det. Sen om det är om sex månader eller fem år spelar ingen roll men vi gör det när f*n vi vill helt enkelt.

Så nu har vi börjat dyka in i den här djungeln med att byta bank, mobilabonnemang och försäkringar. Jag är med i en Facebook grupp för just Svenskar i Marbella och jag ställde just en fråga om de sakerna och jag fick såna bra svar. De personerna har förståelse för att det är mycket och gör verkligen sitt bästa för att hjälpa dig. Är även med i Svenskar i LA och kommer behöva minst lika mycket hjälp då.

Men asså kan ni förstå att efter Turkiet har vi bara tre månader kvar innan vi permanent flyttar utomland, jag kan inte förstå det än. Jag har ju liksom förstått det (efter att konstant pratat om det i fyra månader) men jag kopplar liksom inte…. förstår ni hur jag menar? Pratade även med jobbet idag och sa att jag inte kan jobba kvar i oktober men gärna jobbar kvar tills typ 20e september, även där fick jag världens mest stöttande respons!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s