Stilrena inredningsdetaljer

I samarbete med Bga Fotobutik!

Det här samarbetet känns extremt roligt för mig att ha. Speglar är bland det viktigaste i hemmet (enligt mig) och vilken spegel du har i till exempel ditt rum kan avgöra hur du ser din outfit, vilken känsla du får på morgonen samt hur personligt ditt rum känns. Jag personligen tycker att det är svårt att hitta stora utbud, kvalité och personligt utbud på ett och samma ställe. Framförallt nu när vi ska flytta till Spanien och kikar på lite allt möjligt. Därför känns det bra för mig att veta att på Bga Fotobutik hittar jag flera olika speglar och kan använda filter som gör att jag endast ser de som jag tror kommer passa just mig och mina önskemål.

Vad som jag verkligen reagerade på är att dom även gör förstoring och framkallningar. Det kanske låter jätte luddigt men klicka in på FÖRSTORINGAR på hemsidan så kommer ni se vad jag menar. Man kan alltså göra sin favoritbild till en tavla! Finns det något bättre sätt att verkligen göra ett rum och hem personligt? Framförallt nu när många av er tar studenten så kan det vara en riktigt bra sak att göra. Föreviga sin egen eller någon annans student genom att ge en helt personlig tavla. Det visar även hur mycket man bryr sig om personen och vilken eftertanke man lagt ner. Eller bara förstora upp en blomma av något slag, vilket är så stilrent mot en vit vägg.

För er som gillar posters är det en sjukt bra hemsida. Min personliga favorit är den som har namnet LUXURY. Den är så stilren och lever verkligen upp till sitt namn i motivet. Kan absolut tänka mig att klicka hem en sådan right away. Kolla in deras hemsida och skriv till mig under länken BERÄTTA vilka produkter ni gillar bäst.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s