Louis Vuitton Stockholm

Blir ni jätte förvånade om jag säger att jag gick och köpte lite saker ifrån Louis Vuitton på lunchen? Nej jag tänkte väl det haha. Det är nämligen så att jag under en längre tid verkligen har behövt en korthållare då min stora plånbok antingen är för stor eller inte får plats i mina mindre väskor. Eftersom jag tidigare löst det med att ha korten liggande i nåt av de mindre facken kände jag nu att det var sagt för en korthållare.

När jag väl gick in såg jag dock deras underbara ******** och kände direkt att det var dags att utöka min kollektion med just dessa produkter. Vilken produkt det är kommer ni se i en video inom kort.

Servicen var som vanligt på topp och hon som sålde produkterna var så extremt trevlig och bra på sitt jobb. Hon visade även lite olika typsnitt och jag förstod inte vad hon pratade om tills hon berättade att jag kunde få mina initialer ingraverade om jag ville. Det var ett JA såklart. Jag betalde och fick sen lite kaffe och en chokladbit medan dom graverad in M.P i guld. Visst är det fint? img_4542img_4540

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s