Knät ur led

Igårkväll hände en sak som visade sig vara bättre än jag trodde. Jag ställde mig upp och skulle gå och borsta tänderna när mitt knä plötsligt knäckte till och jag inte längre kunde stödja mig på benet. Jag la mig ner i sängen då hela min kropp vek sig så fort knät hade minsta lilla belastning.

Jag ringde till vårdguiden som trodde att jag spräckt en menisk (nån del i knät) och att jag eventuellt skulle behöva opereras och gå med kryckor några veckor. Tänkte att det inte var helt optimalt till Dubai och Turkiet.

Under natten hade jag på tigerbalsam, lindat med bandage samt låg med knät högt och nu på morgonen är det så mycket bättre! Jag kan nu gå på benet nästan utan några problem alls. Jag ringde tillbaka och de tyckte först att det var konstigt att det blivit bättre så snabbt om det var en menisk, hon förklarade då att jag eventuellt fått leden ur led men att den snabbt börjat lägga tillbaka sig. Jag ska fortsätta med att ha tigerbalsam och linda med bandage några dagar för extra stöd, men det gör inte mig nånting!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s