Rensa Garderob

Detta är verkligen någonting som känns helt fantastiskt. Kommer ni ihåg när jag skrev ettårsjubileum inlägget (klicka här)? I det inlägget skrev jag att för närvarande var 3510 besökare och att målet var att vi skulle vara över 4000 innan sommaren tog slut. Men asså det här har gått så GAAAALET snabbt och redan nu är vi 4333 stycken… 4333!!!

Det betyder alltså att om vi fortsätter så här kommer vi vara över 10,000 vid årsskiftet. Att gå upp med ett tusen personer under en månad känns helt sjukt och overkligt. Om ni har några specifika inlägg ni vill ha så skicka in förslaget under länken BERÄTTA i menyn.

Om en vecka åker vi till Dubai om en vecka och det är snart dags att börja packa. Men inte bara det, vi ska också ha packat ihop ALLA våra saker då vi flyttar samma dag vi kommer hem ifrån Turkiet, och jag har inte ens börjat rensa än. Har planerat att göra mig av med 2/3 av min befintliga garderob eftersom jag tycker att den är alldeles för mörk och tråkig. Victor har sin student på onsdag och då kommer jag även få en av mina stora resväskor som är fullproppad med kläder jag inte använt på snart ett år, nu när jag skriver det här ska jag faktiskt be mamma (som har väskan) skänka bort allt… Gjort.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s