HUR STARTAR JAG FÖRETAG?

I samarbete med Företagarna!

Den här sidan kan vara bland det bästa jag sett. Ett så fantastiskt sett att uppmuntra företagare och er där ute som har den här tanken att ”kanske nån dag”. Att starta eget företag kan vara en djungel av åsikter, folk som ger dig olika svar om samma fråga och framför allt risktagning.

Det är så fantastiskt, galet, EXTREMT bra att en sida som denna finns här för dig. För dig som vill lära dig hur du kan byta din affärsmodell finns det en steg för steg guide till hur du lyckas med det målet. Det finns en hel lista under kategorin DRIVA EGET som är till för just dig och mig, vi som vill prova det här och inte är rädda för att ge oss ut i den här djungeln.

När jag såg den här hemsidan blev jag extremt glad och mer taggad än någonsin, den är komplett. Allt ifrån regler, hållbart företagande, remarketing och mycket MYCKET mer. Jag personligen vet nästan ingenting om avtalsförsäkring… Visste inte ens att det fanns fören jag gick in på deras hemsida. Det dom gör är extremt viktigt, dom stöttar Sveriges entreprenörer!

BLI MEDLEM är en riktigt bra investering du kommer göra i dig själv och ditt företag. Du kommer bland en hel sida bra saker få ta det av bland annat juridisk rådgivning, rabatter på utvalda kurser och utbildningar OCH Företagarna försäkringar! Genom att gå på dessa digitala kurser och utbildningar ger du dig själv ett sånt eget försprång. Genom att investera tiden i dig själv (till ett lägre pris än för de som inte är medlemmar) kommer du ge dig själv ett guldläge. Dom har också event där du kommer kunna nätverka och träffa drivna entreprenörer som kan vara en nyckel till att din idé blir ännu större än vad du tänkt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s