Packa resväskan

Två samarbeten idag men wow vilka bra samarbeten det var, riktigt bra företag som jag verkligen ville skriva om så fort jag bara kunde! Imorgon tar Victor studenten, det känns så galet att han nu kommer vara ute i arbetslivet och inte längre säga vilken tid han börjar första lektionen. Sen att vi ÅKER TILL DUBAI på söndag!!?? Asså det är så galet sjukt att det redan gått åtta månader. Vi bokade Dubai waaaay i förväg men det är så jag tycker om det.

Vi måste verkligen börja packa snart. Både till Egypten och Pairs hade jag redan packat klart vid det här laget. Men Jag tror det beror på att jag nu ska packa ner allt. Vi ska flytta samma dag vi flyger och sista natten i det här huset kommer vara när vi mellanlandar i Sverige innan Turkiet. Jag är ledig på lördag så tänker att det blir bra att packa allt på en och samma gång.

Har förresten ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, det står mellan en rosa klänning eller en rosa blus med kjol… vi får se! Idag har jag i alla fall på mig detta och det är riktigt skönt när värmen äntligen börjar komma in över landet. img_4862

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s