Vilken borste passar mitt hår?

I samarbete med Sliqhaq!

Den här sidan är så sjukt rolig att kolla igenom! Jag älskar att kunna se flera olika alternativ och idéer på hårborstar som jag inte ens visste fanns. Som alla vet så är det viktigt vilken typ av borste du använder för ditt hår men jag tror faktiskt att det är sällan man sätter sig ner och verkligen kollar igenom alternativen… och vet vad de olika borstarna är till för.

Sliqhag är en barbershop som främst riktar in sig mot män men säljer självklart produkter som många av deras kvinnliga kunder uppskattas. Den borsten jag har fastat för kallas AirHedz Pro XL Bristle de-tangling White Paddle Brush.  Jag gillar den dels på grund av utseendet, den ser riktigt fräsch och stilren ut. Jag är även säker p att den kommer passa min hårtyp eftersom jag har lockigt hår som gärna tovar ihop sig, då vill jag inte ha en borste som inte är skonsam när jag reder ut tovorna.

Eftersom alla typer av hår behöver olika typer av borstar är det smidigt att ha alla samlade så man kan jämföra både utseendet, ändamålet samt hur ergonomisk produkten är för dig. Förutom att ha olika funktioner så har de även (såklart) olika storlekar. Du kan ha en större borste för när du har en större väska med dig och en mindre borste när du har antingen en mindre väska eller vill att borsten ska få plats i fickan på din jacka.

Skicka in vilken eran favorit borste är under länken BERÄTTA i menyn!AirHedz_Pro_XL_Bristle_de-tangling_Paddle_Brush_AH12W

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s