Flyttpacka

Victors student blev riktigt lyckad och jag har aldrig gråtit så mycket av glädje någon tidigare gång. Han var så stilig och sen sa även hans mamma några riktigt fina ord om mig och asså det måste sett ut som jag tappat det helt för jag bara stor grät haha!

MEN nu är det faktiskt dags att uppdatera er om flytten. Hela gårdagen gick åt att packa väskor då vi inte bara ska flygas till Dubai i övermorgon (vilket är helt sjukt att tiden gått så snabbt). Vi ska även packa våra resväskor som ska ner till Spanien och även till Victors farmor och farfar där vi kommer bo dom tre månaderna vi har kvar i Sverige. Så det blev en del att packa och även tänka ut vad som skulle direkt till Spanien (alltså det vi inte kommer se på tre månader) och vad vi vill ha nära till hands.

Detta kan vara den minst charmiga bilden ni sett på bloggen men jag insisterade på att ta med en del Louis Vuitton och Chanel förpackningar ner till Spanien så bara det tog upp en halv resväska. Ni som brukar handla på Louis Vuitton/ Chanel/ Gucci/ Prada/ Where ever ni handlar… brukar ni också spara paketeringen eller slänger ni de direkt? Skicka in ditt svar under länken BERÄTTA i menyn!img_5004

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s