Lång flygresa

Så sjukt, om mindre än 12 timmar har vi lämnat Täby och är på väg till Arlanda för att ta flyget till Dubai. Känns så sjukt att åka just dit eftersom det är ett sånt speciellt resmål. Senaste timmarna har spenderats med att packa i ordning det sista och typ försöka fixa det galna kaoset som var, men vad ska man förvänta sig när man ska packa ner allt man äger och samtidig rensa?

Det slutade med att jag (förutom den hela resväskan kläder jag gav bort) nu även rensade ut över tio par skor och en stor IKEA kasse med kläder, känner bara att om jag inte använt något på ett halvår så kan någon annan få de plaggen så de kommer till användning.

Har för övrigt suttit i typ tio minuter nu medan jag skrev det här inlägget och försökte fixa Victors dator som är det jag bloggar ifrån idag. Det var sån platta som lossnade på undersidan av den och det var nån skruv som inte satt rätt osv… MEN nu är det löst och jag ska spendera resten av kvällen med att kika lite på några smycken jag tänkt att köpa när vi är i Dubai, känner att min luxury collection behöver lite smycken i sig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s