Dubai Marina!

Hej! Igår kom vi fram till Dubai men det känns som om vi varit här i tre dagar. Igår checkade vi in klockan 09.00 trotts att vi landade 02.30. Under den tiden (innan vi checkat in) så gick vi runt på marinan och försökte ta in att vi var omringade av skyskrapor och yachts. Och ja, det är galet varmt.

Vi fick sedan värt rum och wow! Jag tror inte ni kan förstå ifrån bilderna hur fint vårt rum är. Fyra meters takhöjd, fönster ända ner till golvet och marmor skrivbord som är runt fem meter. Hela hotellet är en blandning av marmor och speglar. Så vackert.

Vi har även den galnaste utsikten vilket beror på att vi bor på den 27e våningen med Marina utsikt. Ska lägga in en bild men gå in på lin Instagram och kolla DUBAI fliken i profilen för att se mer!

Idag låg vi vid poolen och gick sen en promenad genom marinan för att komma till stranden. Allting är så sjukt vackert och jag rekommenderar verkligen alla att nån gång i sitt liv åka hit. Om ni inte gillar när det ”feels like 50” på väder appen kanske vintern passar er mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s