Burj Khalifa 148

Go’kväll eller var man nu säger. Jag vet att jag har varit lite seg med uppdateringen under denna vecka men det är ju faktiskt för att vi är i Dubai och vi vill så klart kunna njuta av solen alltså inte vara låsta vid en dator.

Jag måste iallafall berätta om den sjukt häftiga upplevelsen vi var med om igår. Igår var det nämligen så att min mamma har varit super snäll och köpt VIP biljetter till mig och Victor så att vi fick åka upp till Burj Khalifas 148 våning. Det var verkligen en VIP behandling vi fick. För er som sett min instagram story så fick vi först gå in i en privat lounge där det bara var vi två och Två personer som serverade oss te och kaffe. Loungen var extremt häftig då den var indränkt i endast marmor och himlen såg ut som stjärnor. Tyvärr så fick man det är så bra på bild men ni kan se min story på instagram för att få en bild om hur det såg ut.

Sedan fick vi en privat guide som stängde av hela kön så att vi skulle komma förbi till säkerhetskontrollen. Hon guidade och sedan och vi fick åka en av världens stresssnabbaste hissar som åker från våning 1 till 125 på under 60 sekunder och ja, man fick lock i öronen. Från vanlig 125 toan och sedan till en annan privat hus som tog oss upp till våning 148 där vi blev serverade flera olika juicer, desserter, kaffe osv…. Allt var en sjukt häftig upplevelse och om ni ska upp i Burj Khalifa så rekommenderar jag verkligen VIP biljetterna eftersom du får en helt annan upplevelse än om ni har ”vanliga” biljetter.

Det är svårt att beskriva en sån häftig upplevelse med ord men jag lägger in några bilder. Här ser ni även en sneak peak på vad jag köpte i Dubai Mall, men det är ett helt annat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s