Resa till Dubai i juni?

Nu ska ni få ett livstecken ifrån mig här på bloggen.

För er som missat att kollat min instagram story så sitter jag nu på ett hotell i Turkiet. Vi åkte hit igår morse, några timmar efter flyget från Dubai landat. Här har vi dock planerat att inte göra nånting. Vi ska bara vara med varandra och typ upptäcka lite grann i närområdet. Planerna idag är att bara chilla och äta. Vi har en sjukt god restaurang precis bredvid hotellet som bla serverar burgare (vilket är det jag levt på senaste två dagarna).46443bc6-8c03-4b7f-8b02-6591b0092f3d

För att berätta lite mer om Dubai så kan jag säga att det var den mest perfekta semestern någonsin. Varenda minut var verkligen helt fantastisk. Utsikten ifrån vårt rum som var på 27e våningen var över marinan. Det var extra magiskt att ligga i sängen på kvällen och kolla ut över alla lampor och ljusshower. Jag kommer lägga ut en video efter Turkiet där ni kommer få se hur rummet såg ut.

Ni ha väl sett den här bilden som Victor tog på mig? Den är tagen i hotellets pool som (trotts sina 30 grader varma vatten) svalkade rejält. Efter två dagar när jag vant mig med 50 grader i luften så var det till och med kallt första minuterna. Just värmen är någonting som många är oroliga över men att åka till Dubai i juni, jag personligen hade inga problem med värmen. JA, det var extremt varmt och man fick drick mycket vatten och det var som att gå in i en vägg när man gick ut… MEN om du är som mig och verkligen vill ha en värmesemester så rekommenderar jag det skarpt!img_5446_facetune_16-06-2019-17-47-24

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s