Pochette Felice

Som ni säkert har koll på så har Louis Vuitton och majoriteten av de andra märken jag tycker om släppts sina nya kollektionen för säsongen. Louis Vuitton släppte (bland mycket annat) extremt många fina smycken. Några som också utökade sortimentet med fina smycken är Prada. När vi var i Dubai så ville jag kolla närmare på ett specifikt armband och wow! Ni vet den känslan man får när man provar någonting och aldrig vill ta av det, den känslan var det.

Igår gick jag in i Louis Vuitton butiken här i Stockholm för att testa ett skärp ifrån den nya kollektionen som jag såg att de hade i lager. Servicen där är alltid på topp så personalen hjälpe mig att hitta skärpet och frågade sedan om jag ville testa det. Tyvärr så var det alldeles förr stort för min midja och den minsta storleken de tagit in i butiken… MEN istället hände detta:

Som tur var så hade de en annan sak som jag tittat på ett tag men ej fått tag på varken i Dubai eller i Istanbul. Det var deras Pochette Felice i färger Rose Ballerine. Trotts att jag vanligtvis inte är ett fan av just den modellen av väska så ville jag kolla på det nya glansiga materialet. Medan jag testade väskan så berättade hon för mig att kvalitén på det lädret var bättre än de vanliga Pochette Felice som är i canvas. Hon berättade även att den inte kommer tillverkas så länge till och då bestämmde jag mig, den följde med mig hem. JAg kommer visa den lite närmare sen i ett annat inlägg när jag kan visa upp lite nytagna bilder på produkten.

Detta är det extremt vackra armbandet ifrån Prada som följde med mig tillbaka till Sverige. img_5388img_5390

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s