En helt ny garderob

Just nu är jag så gaaalet taggad på senaste beställningen jag gjort. Satt nämligen idag och tänkte ut mitt färgtema samt stil till min nya garderob! Så jag gjorde ett litet schemaliknande dokument med olika kriterier varje plagg måste uppfylla för att få vara i garderoben.

Kriterierna var:

Rosa/Vitt/Beige            Kunna stylas med tre befintliga plagg            Classy         Elegant

När jag sedan skrivit upp allt sådant var det dags att börja shoppa. Jag gick i på SheIn där jag har handlat en gång tidigare och blivit positivt överraskad och klickade hem en HELT ny garderob. Ca 15 plagg kommer levereras till mig men jag tänker att jag börjar där innan jag sedan bygger på garderoben med exklusiva plagg. Jag vill liksom inte köpa kläder för tjugo tusen för att sedan känna att jag vill ha ett annat färgtema.

Efter jag klickat hem de kläderna tog jag en promenad ner till Stureplan och kika in på Prada lite snabbt och ja.. Prada är ju Prada så såklart hittade jag någonting som föll mig helt i smaken. Ett mobilskal i rött med deras klassiska logga på. Har ingen bild på skalet eftersom jag började använda det direkt men jag länkar den HÄR!

ecfd4476-14be-46a2-8820-d29f8ade8f19

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s