Flyttar till…

Har ni flyttat någon gång? Jag har flyttat två gånger i mitt liv men snart kommer den allra största flytten någonsin! Första flytten jag gjorde var i början av 2018 när jag bestämde mig för att som sjuttonåring flytta hemifrån till en villa Täby, Stockholm. Efter det flyttade jag till Victor (ca ett år sedan) men ser enda de som samma flytt.

Andra gången jag flyttade var faktiskt igår. De har precis sålt huset och håller på att bygga ett nytt. Under den tiden det byggs så har de hyrt en villa lite utanför Täby och jag hade ALDRIG varit där förrns igår när vi flyttade dit. Det var dock ända natten jag och Victor kommer ha i den huset eftersom vi kommer få bo i hand farmor och farfars lägenhet i tre månader.

För om tre månader är det dags. Då åker vi till Arlanda för att flytta till Spanien på obestämd tid. Så sjukt! Tre månader känns so en sån lång tid MEN när jag tänker tillbaka tre månader i tiden så känns det som att månaderna går hur fort som helst.

Här ser ni mitt nya skal ifrån Prada. img_5734

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s