hairlust hair gummies review

Det är sällan jag känner att jag blir besviken på ett företag men det här gången är jag riktigt besviken på företaget HairLust och deras HairLust Gummies. Som ni vet så kan produkter orsaka utslag hos vissa som använder produkten (någonting som företaget inte nämner). Detta är min totala review på produkten och företagets bemötande på mina utslag och när jag var öppen med det för er.

I samband med att jag började ta HairLust Gummies så började röda utslag täcka större och större områden av mitt ansikte. Jag gick då till läkaren och gjorde allergitester men de hittade ingenting som reaktionen i mitt ansikte kunde bero på. Utslagen blev värre och värre och tillslut var hela ansiktet täckt av de röda prickarna.

Så fort jag fick en liten tanke om att utslagen började i samband med Vitaminerna slutade jag med de direkt och frågade HairLust om detta. De svarade då att flera personer sagt att de får utslag av deras konkurrent SugarBear Hair men absolut inte av deras produkt. Läkaren jag pratade med berättade att hon tycker att det låter som ren BULLSHIT av HairLust att man kan få utslag av deras liknande konkurrenter men absolut inte utav dom.

Jag skrev på ett inlägg om detta och då (när det gick ut till allmänheten) hörde HairLust av sig. De frågade hur jag mådde och visade på riktigt bra service. De erbjöd då att skicka hem kompensation till mig och jag fick då hem en hårborste samt örngott. Jag tycke att det var riktigt bra gjort utav dom TILLS jag sedan fick ett till mail. I mailet bad dom mig att ÄNDRA inlägget där jag berättat om utslagen för att det inte såg så bra ut för deras företag???

ISTÄLLET för att titta närmare på sin produkt och se vad som kan göra att personer får utslag så valde de att skicka gratis produkter till mig för att sedan be mig ändra inlägget för att de inte vill att ni ska läsa det om deras företag! Det har nu gått tre månader, flera läkarbesök, två hydrokortison krämer, betapred (en extremt stark medicin för allergiska reaktioner) behandling, antibiotika kur och allergimedicin och nu ÄNTLIGEN är min hy bra igen.

Jag tänker inte gömma detta för mina läsare men tack för hårborsten 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s