Köp märkeskläder online!

I samarbete med Northreflcct!

Wow wow wow. Det här samarbetet känns så extremt roligt och jag är så glad över att få berätta om den här sidan för er. DU som läser min blogg är (precis som jag) väldigt intresserad av mode och är medveten om olika trender och gillar att kunna se många olika alternativ av det du söker. Nu har jag ÄNTLIGEN hittat en hemsida som passar oss som handen i handsken.

På Northreflcct hittar du flertal olika varumärken och däribland finns några av mina favoriter som Valentina, Burberry och Alexander Wang (som nyss släppte en ny fantastisk kollektion). Vad jag först reagerade på när jag gick in på Northreflcct var deras enorma utbud as modehus och produkter. Sortimentet är så berett att du bokstavligen kommer hitta någonting för varje stil och tillfälle. Jag kollade igenom deras utbud för väskor och hittade dessa magiska väskor ifrån Ferragamo. Och med koden FIRSTBUY får man 10% rabatt på HELA deras sortiment!img_5892

Nu när det är dags för vårgarderoben att forma sig är det helt perfekt att få 10% rabatt på detta breda utbud. Du kan också snurra på deras rabattkodhjul där du har chansen att få ännu större rabatt på ditt köp. Glöm inte att visa vilka produkter ni klickade hem genom att skriva till mig via länken BERÄTTA i menyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s