Kort Semester

Jag och Victor bokade nyss en sån mysig liten mini resa. Nämligen till Värmland. Min familj har två underbara sommarhus varav ett ligger på Öland och är enormt med så sjukt stor tomt, det andra ligger i Värmland på en kulle med utsikt över sjön och vår strand. Den 21a åker vi upp och hälsar på min morfar som kommer vara där under hela juli. Vi kommer vara där i några dagar och åker hem den 24e.

Sen ska vi hittat nån id att åka ner till Öland också men det får bli i Augusti. Sen är det bara september kvar innan vi flyttar till Spanien. På Torsdag (nästa vecka) ska vi till Spanska Ambassaden för att fixa NIE nummer sen är min uppgift att prata med vår spanska bank och victors är att fixa försäkringar osv. Men först är det Värmland som gäller och det kommer bli riktigt mysigt. Victor har aldrig varit där tidigare men jag är säker på att han kommer bli helt kär i omgivningen.

Jag slänger in en favoritbild ifrån Spanien som gör mig extra taggad på flytten!img_0022

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s