Frisör på Östermalm

Igår hände det en ganska spontan men väldigt välbehövlig grej. Jag satt och kollade på frisörer som reagerar på när folk klipper eller färgar sitt hår hemma när jag plötsligt kom till insikt med att jag inte varit hos min frisör på sex månader??!! Det resulterade till att jag ringde henne i panik för att få en tid samma dag.

Det var absolut inte ett så hemskt utgångsläge som det var första gången jag klippte mig hos henne men det var absolut inte bra. Hon frågade mig hur jag hade tänkt det och jag svarar ”kort” varpå hon kollar på mig strängt och ba ”vadå… hur kort”. Jag lugnar henne då med att jag tänkt att klippa till axlarna och hon brister ut i skratt. Hon trodde liksom att jag menade till hakan. Såhär blev resultatet, så nöjd! Jag ha aldrig haft såhär kort hår förut men har insett nu på senare tid att mitt hår är som snyggast när det är lite kortare. Typ såhär och sen en decimeter längre. Hon klippte av 2 decimeter igår.img_5929

För att inte få den här ”hjälp mitt hår är kaos” känslan nästa gång så har vi redan nu bokat in en ny tid den 27e september (bara tre dagar innan vi flyttar till Spanien). Sen ska vi även boka in en tid vid jul nån gång när jag är i Sverige. Då ska vi toppa och ändra färgen lite. Både jag och min kollega går till henne och salongen hete Pretty Center 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s