Flyttkaos

Gud vad man märkte att hela Sverige la av efter midsommar. Det här är första året jag varit med med plattform/agentur jag har för bloggen och dom jobbar alltid på supermycket, alltid nya möjligheter, nya samarbeten osv men även de har ledigt nu i några veckor. Jag rekommenderar verkligen alla som driver någon form av blogg att ansluta sig till en plattform, jag är så sjukt glad över att jag har en som passar mig perfekt!

Vi har nu flyttat in i lägenheten i närheten av Täby Centrum. Det är dock extremt kaos just nu eftersom vi kom hit igår eftermiddag. Men om det är någonting jag avskyr så är det att ha mina kläder och väskor liggande utan någon eftertanke. Det beror delvis på att det är mitt absoluta största intresse men också för att det är någonting jag lägger ner mycket pengar på. Så det ska jag fixa idag. Det känns lite sjukt att nästa gång vi flyttar är det till Spanien.

Idag är det äntligen dagar för mig att spela in min nästa lilla ”Haul” eller vad man ska säga. Där kommer ni få se Balmain, Michael Kors, mina första (!) Prada goodies samt min nya Louis Vuitton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s