VOGUE US

Igår när jag åkte hem ifrån jobbet fick jag ett sånt sug efter att köpa Vogue och jag har ALDRIG blivit så glad över att öppna en VOGUE US som den här gången. Jag såg nämligen att ALLT är guld. Detaljerna är guld, smyckena är guld och klädesplaggen är GULD! Guld är min absoluta favoritdetalj och ni kan alltid se mig med en guldklocka, örhängen, halsband samt armband på morsat arm från klockan.img_6095

Silver har varit det som det skikts om i flera år, väldigt mycket i samband med att alla helt plötsligt skulle ha helsvarta outfits och kalla toner på håret. MEN JAG ÄR SÅ GLAD över att det är förbi. Hela VOGUE är präglad av (såklart vissa svarta outfits) men framförallt färg. Det är så extremt vackra kombinationer. En av mina favoriter i denna uppsättning av VOGUE US är denna halter klänning ifrån Gucci (den vita med rött och blått blommönster över sig). img_6097

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s