Svarta plagg

Som jag tjatar om att jag bara vill ha ljusa kläder i min garderob… Vilket stämmer. Mina nya kläder kom  hem i veckan och hela gårdagen gick ut på att tänka ut vilka outfits jag skulle hänga på vilken galge i garderoben. Kläderna jag klickade hem var endast i rosa, beige och vitt (samt en lite orange kavaj som är så galet snygg.

Idag har jag iallafall på mig två av mina fyra svarta plagg i hela garderoben tillsammans med en ny tröja som alldeles nyligen kom till mig. Visst är den fin! Den är i en gammelrosa ton och sitter lite längre ut på axlarna än vad andra tröjor brukar göra. Snörningen i fram gör att det skapas en fin siluett och den blir även en fin detalj.

Jag trodde bara att det skulle vara en myströja att ha hemma när jag jobbar men den visade sig vara en superfin vardagströja. Jag har valt att matcha den med min Burberry väska eftersom färgerna kompletterar varandra riktigt bra, sen SÅKLART en del av mina guldsmycken. Ska leta lite extra efter vita ytterplagg i Värmland (samt i destinationen jag och Victor ska till).

Min moster berättade nyss för mig att hon bara spontant bestämt sig för att åka till New Jersey om två veckor. Får fråga henne sen om hon rekommenderar det som resmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s