Hummer, Havskräftor och Champagne

Om en vecka åker vi till Värmland vilket jag ser famn emot något enormt. Jag har beställt en liten present till morfar som är tänkt att levereras imorgon. Jag kommer visa er produkten sen när jag kan ta bilder på den. Har förresten börjat tänka på vad vi ska packa när vi åker dit. Vi är där totalt tre nätter så det känns som att fem outfits ska räcka ganska bra. Då är en mysoutfit inkluderad.

Vi ska även shoppa en del i en galleria som finns någon mil bort från husen och jag behöver verkligen kolla efter nya byxor då jag (helt ärligt) bara har svarta jeans. Jag tänkte ha svarta jeans på mig igår när vi åkte till en middag men jag tycker att svarta jeans är det absolut tråkigaste plagget. Ska tillägga att det är vad JAG tycker är det tråkigaste på MIG. Om någon sen (jag vet att de flesta av er som läser detta inte är lättstötta) vill bli stött så får ni väl bli det.

Middagen vi var på igår var supermysig. Den började med en Gin&Tonic för att sedan fortsätta med nån slags champagne, hummer och havskräftor. Under middagen kom ett ämne upp som blivit mer och mer ”common” för Victor på senaste. Det är att jag pratar Stockholmska men säger ord som tröck (istället för tryckte), böt (bytte) osv… Om ni också gör det kan ni gärna skicka in det under länken BERÄTTA i menyn så får vi väl skapa nån klubb eller nåt. img_6238

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s