Vad ska man köpa i bröllopspresent?

I samarbete med GetPersonal!

Det känns som om nästan varenda podd idag handlar om någon som ska gifta sig eller någon som snart kommer gå på ett efterlängtat bröllop. Om du är en av de som har ett bröllop att se fram emot så kanske detta inlägg kommer bespara dig timmar med presentletning. Nedan har du fem olika produkter som du kan göra till personliga bröllopspresenter.

Detta är champagneglas ifrån Eva Solo som jag och Victor faktiskt har själva. Sättet de är skurna på ger de en modern och samtidigt personlig touch. Dom ser verkligen speciella ut och är så galet snygga. Du kan välja att ha upp till tre textrader så du får plats med deras namn, nåt citat som ni har något minne till eller datumet för vigseln. img_6276

 

Nästa produkt jag kommer visa dig är också ett champagneglas, DET ÄR SÅ GALET SNYGGT! Glaset ifrån Lsa Moya har sån extrem karaktär att du vet om din kompis kommer älska produkten. Mina vänner kan direkt se på detta glaset att det är någonting jag hade velat ta fram så ofta som möjligt!img_6277

Sen vet ju alla av oss att till Champagne tillkommer vissa andra förnödenheter. Som exempelvis en kylare till drycken. Detta är verkligen en smaksak men både du och jag vet att du känner din vän bättre än jag känner den. Har därför valt att ta med två olika kylare i två olika stilar. Vilken av dessa kommer bli din väns favorit och framför allt, vilket personligt meddelande kommer du skriva på den? Det du väljer att skriva kommer eventuellt att läsas en varm sommarkväll när paret tycker att ”ikväll är det dags för ett glas”.img_6280.pngimg_6278

För att få upp champagneflaskan måste paret självklart ha en champagnesabel med sitt vigseldatum på, det vet ju alla!img_6279.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s