För dig med hälsoångest

Pratade igår med min psykolog angående min hypokondri och jag kan säga en sak och det är att kry och deras psykologer är fantastiska. För dig som just nu har hälsoångest/ hypokondri (just nu) rekommenderar jag starkt att boka in en tid hos en psykolog hos kry.

Psykologen förklarade på ett sätt som verkligen passar mig, det vill säga utan massa inbakade saker, hon var rak på sak. Hon förklarade att min hjärna för tillfället har blivit hyper på att leta efter ett specifikt hot. Det är supervanligt så+ känn absolut inte att psykologen kommer tycka att du är jobbig.

Jag uppmanar även alla till att skänka pengar till en organisation. För mig är det skönt att göra det eftersom jag får mer kontroll över saker när jag kan vara med och bidra. Igår gav jag och Victor pengar till cancerforskning då den är så fantastisk och går framåt i en sådan underbar fart! Nästa vecka kanske det blir till hjärt och lungfonden men det känns underbart att vara med och bidra. Om det bara är 10 kronor du väljer att ge till forskning så är det ändå en fantastisk sak för dig att göra.  Så gör det nu på en gång!

img_6275

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s