Vilken hårolja ska jag använda?

Kommer nu be er att tipsa mig om en produkt som min underbara-rakt-på-sak frisör sagt till mig att jag måste börja använda. Jag tror på riktigt att jag är bland de sista som aldrig testat att använda hårolja. Jag har alltid använt hårolja men när jag berättade det för min frisör så sa hon att jag inte skulle använda det som en LEAVE IN produkt då molekylerna är för stora för att hårstråt ska kunna ta upp produkten. Som inpackning fungerar det tydligen bättre.

Jag har nu köpt oljan OQX coconut Miracle Penetrating Oil på apoteket. Där kostade den 129kr för 100ml så jag tycker absolut inte att priset var så farligt. MEN då gäller det också att produkten faktiskt fungerat. Jag har använt den en gång men upplever att jag måste använda den varje morgon även nu när jag använde den i småfuktigt hår efter jag duschat. Jag har dock ingen aning om man ska behöva använda en produkt så frekvent, men vi får väl se hur håret känns när jag använt produkten ett tag.

Har ni någon hårolja som är er favorit? Skicka in vad den heter samt vilken hårtyp ni har under länken BERÄTTA i menyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s