En ny produkt

 Idag gjorde jag någonting som jag tänkt att jag ska göra men legat lite på is. Jag bestämde mig idag för att köpa denna här iPaden jag skrev om för ungefär två månader sen. Jag kollade upp vilken jag ville ha, tog artikelnumret och gick in till närmaste elektronikaffär och köpte produkten.

Ipaden heter APPLE iPad 9.7 (2018) WiFi 128GB Surfplatta – Guld och som ni hör på namnet så ska den ha 128 GB vilket gör att jag äntligen slipper oroa mig för minnet på min iPhone som jag tidigare inte behövt bry mig om innan bloggen startades.

Kommer också bli riktigt skönt att ha någonting jag kan ta med mig som ej är en dator. Den datorn jag har idag är absolut bra men den kan vara lite för stor att ha med sig då den ej passar i mina stora väskor. Köpte även ett tangentbord till så jag kan jobba, blogga och redigera på ett smidigare sätt. Till exempel imorgon när vi kommer sitta på en buss till Värmland i sex timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s