CHANEL SS 14 HAUTE COUTURE

Chanel summer spring 2014 haute couture

En av de absolut vackraste kollektionerna som någonsin prytt en runway. I denna kollektion är det en specifik kreation som sticker ut något extra och visar Karl Lagerfeldts ikoniska gåva inom design. CHANEL NO WAIST DRESS. Klänningen som markerar midjan på ett unikt sätt.

Klänningen i sig skulle jag kalla (förutom ett mästerverk) en kombination av det fina hos en större kavaj eller klänning, då refererar jag till överdelen som är i klassisk Chanel-anda att ge kvinnor en vacker siluett UTAN att vara sightseeing och figurnära (precis som Cocoa vision när hon började sy sina hattar).

Underdelen är en vacker kjol och de båda knyts ihop av mittendelen som jag har varit som besatt över de senaste dagarna. Detta är några bilder som togs på catwalken och klänningarna sitter så fantastiskt på modellerna som för övrigt fick bära platta skor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s