Töcksfors Shoppingcenter

Nu har vi varit framme i Värmland ett tag och nyss ätit frukost. Jag åt min nuvarande favoritfrukost- rågbröd, avokado, mandlar och en stor soya latte med 80% sojamjölk. Jag och Victor tog en promenad här igår och det är en sån stor kontrast ifrån Stockholm (no shit). Det finns en bild på in instagram som är tagen här i samband med att jag hade ett samarbete med Daniel Wellington, jag lägger in den här i inlägget.

Snart ska vi åka in till Töcksfors shoppingcenter för att shoppa lite nya kläder till både min och Victors garderob. Jag ska leta efter ett par nya byxor samt någon ljus kjol. MEN förmodligen kommer det bli mer ön så som följer med hem. Det var tänkt att vi skulle åka upp dit imorgon innan vi åker upp till Oslo men det blir idag istället. Efter det är planen att vi ska gå ner till vår strand och brygga för att ta ett bad efter solen har legat på sjön hela dagen.

Jag kommer visa min outfit för dagen i ett senare inlägg som kommer komma upp i eftermiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s