Dagskräm med solskydd

Jag sprang in på apoteket direkt när jag var framme vid Stockholms Östra och köpte mig denna krämen. Jag bad bara om en dagskräm med högt SPF, hon som hjälpte mig visade då denna som kostade ca 200kr. det var en av de dyraste de hade med de viktiga är att jag faktiskt känner att produkten är bra. När jag först la den på huden så blev jag förvånad eftersom jagform blev heeelt vit i ansiktet. Men det la sig efter några minuter och jag känner mig fortfarande återfuktat trotts att det gått tio timmar sen applikation.

För att visa er vad jag köpte i Värmland så har jag dessa två bilder. Provade först klänningen i storlek 40 men det var alldeles för stort för mig så jag fick gå ner x antal storlekar, men tycker att det är superfin. Sen köpte jag två par exakt likadana jeans i storlek s. Köpte även ett par riktigt höga klackskor som jag tyvärr ej har någon bild på men de är i en lite varmare lila nyans. Ni kommer få se dom om ett tag. Med mig hem fick jag även en randig tröja som jag också kommer visa senare haha, och såklart en massa ”bra att ha saker” och örhängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s