Oslo

Jag förstår på riktigt inte hur jag lyckades med detta. Jag gick upp klockan 07.30 för att sedan gå till Roslagsbanan 08.55, så jag hade tid på mig. Gjorde mig en latte och satte på mig mascara samt kokosolja som jag har på huden för att återfukta. Jag hade gått om tid på mig tills jag plötsligt (08.40…) bestämde mig för att tvätta håret… EN KVART INNAN JAG SKULLE GÅ. Så det slutade med att jag fick akutspringa runt för att hitta allt jag skulle ha med mig till jobbet och lyckades tappa bor mina hörlurar jag hade i handen… MEN nu sitter jag på tåget iallafall, med droppande hår.

Idag måste jag verkligen köpa en ansiktskräm. Jag och Victor var i Oslo i tisdags och som tur var så var det strålande sol, efter vi varit i Oslo märkte jag att okej, kokosolja är inte den ultimata dagskrämen när man ska vara i solen. Så jag ska köpa mig en dagskräm med så högs SPF jag hittar idag.

Oslo var i alla fall hur fint som helst vid själva vattnet. Vi var inte så mycket inne i själva staden eftersom det var vid vattnet vi tyckte att det var som finast. Operahuset som var i marmor va vår stora favorit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s