Beställa mat

Jag och Victor beställde igår hem mat för typ första gången. Då menar jag inte färdiglagad mat, vi klickade hem råvaror ifrån mat.se och wow vilken service! Vi beställde igår all mat vid 18.00 och fick våra varor levererade till dörren idag vid 13.00. Vi klickade hem massa MASSA grönsaker, bär, bönor, vegetariska bullar, färs, nån ribs grej, frukt och mycket mer. Vi fick sammanlagt hem sju stora kassar.

Vi är alltså inte vegetarianer eller veganer men vi tänkte att det är ett bra sätt att få in mer produkter ifrån växtriket i kosten. Sen äter vi otroligt mycket fisk och ägg så vi får i oss animaliska produkter. Jag känner en riktigt stor energiökning och allmänt bättre och piggare i kroppen när jag äter majoriteten av mina måltider växtbaserade jämfört med när jag förut åt kött, ost och skinka varje dag. Rekommenderar er alla till att faktiskt se över vad det är ni stoppar i era kroppar eftersom det i slutändan ska vara ditt bränsle.

img_6824

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s