KEEPALL BANDOULIÈRE 45

Idag köpte jag en sån otroligt fin väska ifrån Louis Vuitton här på Stureplan. Jag har funderat på att köpa deras Neverfull i det klassiska monogrammet men känt att jag velat ha något större som samtidigt går att stänga med en dragkedja. Jag kollade på deras hemsida och gick in på Softsided Luggage och där hittade jag mitt senaste tillskott. Jag såg på att det fanns inne i butiken i Stockholm (inte längre) så jag tog min väska och gick raka vägen till Stureplan.

När jag gick in i butiken möttes jag av en sån fantastisk service (som vanlig). Jag bad först om att få se denna väska i ett annat utförande men hon sa att de bara hade en enda väska kvar i denna modellen. Hon tog då upp den modellen och jag fick prova den, wow. Jag kände direkt att den var som gjord för mig och bestämde mig för att gravera in mina initialer på taggen som man får med. M.P i guld.

Jag vet attde flesta av er tycker att priset är intressant och väskan kostade 14,600 kr och är en KEEPALL BANDOULIÈRE 45. Känns riktigt bra att nu ha en stor väska som jag kan ha med mig på flygplan, weekends, ta med träningskläder till jobbet och framförallt kunna skapa riktigt vackra outfits med. Tycker personligen alltid att man ska investera i väskor man verkligen vill ha, du kommer älska att bära dom. img_6876img_6873

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s