Vilken Louis Vuitton väska ska man köpa

Ni ser ju hur otroligt snygg denna väskan gör en hel outfit. Tycker verkligen att detta är en väska som gör nästan ALLA outfits snygga. Här har jag bara en enkel randig topp, blåa skinny jeans och en svart kappa- någonting ganska många kan slänga ihop en morgon när man bara vill sätta på sig något snyggt men inte lägga ner mycket tid på det. Väskan lyfter alla plagg i kombinationen och det är på grund av att den är stor och väldigt markant.

Sett flera personer (på internet ska tilläggas) som bär Louis Vuitton Keepall till mjukiskläder på en flygplats eller på väg hem ifrån gymmet med träningskläder på och den ser verkligen alltid rätt ut oavsett outfit. Om det är någon väska du verkligen ska investera i om du ska starta din kollektion med väskor så är denna en av de absolut bästa.

Victor funderar själv på att köpa en likadan fast i Monogram Eclipse Canvas. Den är likadan i utförandet men är i svarta och råa toner, investera i den färgskala du känner att du kommer bära mest.

LOUIS VUITTON KEEPALL

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s