Weekendresa

I samarbete med Los Naranjos!

Nu är det bara 58 dagar kvar tills vi tar våra väskor och åker mot Arlanda för att byta Sveriges granar till palmer på solkusten i Spanien. Det finns många saker jag får upp i huvudet när jag tänker på Marbella. Bland annat underbart klimat, vacker natur, shopping och även golf. Golf är någonting som jag tycker är näst intill obligatoriskt när man besöker Marbella.

Kan ni tänka er hur underbart att uppleva golfen i marbella  på en sån här vacker plats som Los Naranjos erbjuder. Los Naranjos ligger endast en promenad ifrån Puerto Banus (eller 10 minuter med bil). Det går fort att ta sig dit samtidigt som man får en upplevelse oavsett om man väljer att åka själv eller i ett sällskap. 2019-08-02 11-01-28Bloggbild golf

När jag var inne på deras hemsida så såg jag även att de erbjuder golfweekends! Tänk att åka en weekend till Marbella med dina bästa vänner/ familj eller partner och bo på ett superfint hotell med en superfin golfbana som erbjuder en otrolig miljö att spendera era dagar i. Att stå och välja ut nån härlig outfit på morgonen till att äta frukost i den spanska solen. Detta är två av de alternativ av de som visas på deras hemsida och jag blir personligen väldigt intresserad av att ta en weekend på takterrassen.

När jag var i Nerja i höstas så reagerade jag på en sak. Soluppgången har aldrig varit så vacker som när den sker bakom ett berg bakom siluetten av palmer och speglar sig emot vattnet. Om du funderar på att ta en weekend, oavsett om du ska åka med någon eller åker själv, så gå in på Los Naranjos och se vilka hotell de erbjuder dig. På dessa två ingå även frukost. Det är upplagt för att din vistelse ska bli så bra som möjligt! 2019-08-02 11-09-41

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s