Hålla en bra kost

Som ni vet så är jag väldigt intresserad av mat och hälsa. Det vill säga hur kost faktiskt påverkar ditt liv. Jag har de senaste veckorna börjat tänka på vad det är jag faktiskt stoppar i mig, alltså inte hur mycket jag äter men VAD jag äter. Vissa måltider blir dock inte så bra men då är det nån måltid i veckan- som igår. Min middag bestod av en stor morotskaka och bara massa vitt socker. Så idag mår jag inte på topp och därför är det direkt tillbaka till den kosten jag märkt att jag mår som bäst av.

Tror att det är viktigt för människor att förstå att om du äter 19 måltider som gör din kropp gott så kan du äta den 20e måltiden utan att känna att man har gjort något man inte borde (som tyvärr många känner). Personligen har jag ingenting emot att äta skit en måltid i veckan och bara trycka i mig en hel morotskaka- det är just eftersom jag vet att dagen efter kommer vara tillbaka till den kosten jag normalt håller. Sen blir jag inte heller sugen på socker så ofta eftersom jag äter en väldigt bra kost, men nån gång händer det.

Längtar så extremt mycket till all god mat vi kommer äta i Spanien. Alla färska frukter, grönsaker och grilla fisk på vår 70 kvadratmeter stora terrass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s