Hur fungerar IT på ett företag?

I samarbete med DuoStation!

Det här samarbetet känns så extremt häftigt att göra, dels för att det är någonting som jag nu lärt mig mer om. Men framförallt eftersom det är en tjänst som verkligen är användbar för dig som vill ha ett system som underlättar din IT hantering på ditt företag OCH dessutom är designar för att vara enkelt att använda.

Den tjänsten som lockar mitt intresse mest är deras ärendehanteringssystem. Med det kan du skapa en portal som för varje användare kan vara lösenordsskyddad. På portalen kan du då göra så att användarna kan följa ett ärende via e-post och se vad som har hänt. Ett exempel på när detta kan underlätta din verksamhet är när en kund ringer in och vill veta hur det går med ett ärende på en beställning. Då kan kunden snabbt få hjälp av din personal samtidigt som ärendet är skyddat för de som ej kan logga in i portalen.

När du har ett företag som har kunder (vilket jag tar för givet att ditt företag har i detta fallet) så är det otroligt viktigt att snabbt kunna svara på en fråga om personens ärende utan att behöva skicka runt kunden till flera olika personer. Det kommer hjälpa dig ha fler bollar i luften samt ha allt skyddat.

Du kan även få hjälp med dina mailutskick som är OTROLIGT viktiga för att hålla dig ”Top Of Mind” hos din kund. Via DuoStations ärendehanteringssystem kan du välja antal mejlboxar och automatiskt konfigurera de olika mejladresserna så de kategoriseras på ett sätt som gör att mejlen som skickas ut är relevanta för den personen som ska läsa ditt utskick.

Som du märker är detta någonting du vill ha gjort automatiskt då du vill lägga din tid på att utveckla företaget på andra plan och ej manuellt sortera mejladresser. Därför uppmanar jag dig att boka upp en konsultation med DuoStation idag så får du veta mer om hur detta kan påverka just ditt företag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s