Espresso House

Jag har börjat få sån extrem höstkänsla här i Sverige. Känns som att luften blir svalare och krispigare samt att man måste klä på sig mer och mer kläder när man åker till jobbet på morgonen. För någon månad sen så hade jag aldrig valt att köpa en varm dryck men i morse blev det en stor sojalatte ifrån Espresso House. Kan verkligen rekommendera den.

Sojalatte har blivit en del av min morgonrutin på senaste så jag hoppas att jag hittat nån god sojadryck i Spanien så jag kan fortsätta med detta då det är så extremt mycket godare än vanlig latte med komjölk.

På torsdag är det tänkt att jag och Victor ska flytta tillbaka till lägenheten vid täby centrum där vi bor fram tills den 31/9-2019, dagen innan vi flyttar till drömlägenheten i Marbella. Nu har vi bott i villar som Victors föräldrar hyr (medan deras nya byggs) under veckan de varit på landstället. Visst, det supermysigt men det ska bli skönt att bara ha tio minuter in till Östermalm igen. img_6962

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s