Slottsweekend

I samarbete med Sundbyholms Slott!

Har idag varit inne och planerat ej sjukt rolig sak som jag tycker att alla ni också borde göra. Idag har jag och en av mina närmsta vänner börjat planera övernattning på ett slott innan jag ska åka till Spanien. Ett av slotten vi har tittat på är Sundbyholms Slott så det kunde inte vara mer passande att ha ett samarbete med dom. Sundbyholms Slott ligger lite utanför Eskilstuna vilket gör det super smidigt att ta en eller flera nätter på slottet och sen åka tillbaka till Stockholm (eller nån annanstans i Sverige).

Istället för att boka flyg för att få uppleva en fin weekend i en fantastisk miljö så går det alltså att ta en tågbiljett för att få ett lyxigt avbrott i vardagen. Som ni ser här så erbjuder de både paket och endast boende. Personligen så är jag riktigt intresserad av att boka ett av deras paket. Detta paketet som heter MORDWEEKEND känns så galet spännande och det ingår både skådespel av professionella skådespelare samt en trerättersmiddag. Känns som någonting man verkligen skulle kunna prata om som ett fint minne ihop med en kompis/ partner eller familjemedlem. slott paket.png

Det jag är mest sugen på är skaldjurspaketet. Vid incheckningen erbjuds du en flaska piccolo och konfekt. Vid middagen serveras det (bland tända ljus och vita dukar) en skaldjursplatå med bland mycket annat hummer, havskräftor och krabba- en helt klart vinnande kombination att äta till middag. Självklart kommer du vara sugen på ännu mer gott på morgonen, då kommer det självklar serveras frukostbuffé som väntar på dig.

Om du inte vill boka ett paket så finns det som sagt rum du kan boka. De har flera olika alternativ så du/ ni ska kunna boka det som känns bäst för just er, ni får i vilket fall som helst en helt underbar miljö att vistas i tillsammans. slott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s