Smart marknadsföring

I samarbete med Wallex!

Nu ska vi prata om någonting som bland det absolut roligaste som finns som får företag och organisationer att växa om det är gjort på ett smart sätt… MARKNADSFÖRING. Att marknadsföra dig eller ditt företag är on top of listan på vad du ska göra om du vill nå ännu längre och ännu fler personer. Med marknadsföring är ditt mål att vara den första en konsument tänker på när de är i behov av något du erbjuder. Därför är det viktigt att ständigt finnas med i konsumentens omgivning.

På Wallex kan du trycka ditt företags logga på en produkt som kunden komma ha med sig, titta på och därför komma ihåg er mycket bättre. En av mina favoriter till detta är pennor. De kan du till exempel ha som giveaways på en mässa eller event, du kan även ha de pennorna till dina anställda så att det är ditt företag de brandar så fort de ska skriva någonting eller anteckna. Desto fler små artiklar som folk ser om ditt företag desto mer kommer de att minas symbolen och förhoppningsvis även vilket namn de ska googla på när de är ute efter en tjänst. 2019-08-06 14-32-35.png

Det finns flera olika giveaways som är superbra på Wallex.se. Någonting som också är riktigt kul och även nischat om företaget är inställt på skönhet är Manikyrset. Försök att göra produkten så nischad som möjligt på den målgrupp du väljer. Kanske träningskläder för ett hälsa & sport företag eller kapsylöppnare med din restaurangs logga på framsidan.

Vad jag även rekommenderar dig att göra är dessa reflexband. Det är någonting som folk använder och även någonting som verkligen behövs majoriteten av månaderna i Sverige. Desto mer användbar din marknadsföring är för konsumenterna, desto mer kommer du marknadsföras. Gå in på Wallex.se och se vilken marknadsföring som passarditt företag eller organisation allra bäst! wallex reflex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s