Träna på morgonen

Om det är någonting som jag näst intill aldrig gör så är det att träna på morgonen. Jag föredrar att träna på kvällen precis innan jag ska gå och lägga mig men idag vaknade jag 06.00 (som jag brukar) trotts att jag hade sovmorgon och då orkade jag inte ligga kvar i sängen. Så jag gick upp, gjorde en snabb sojalatte och tog mig ut direkt. Så på denna bilen är jag alltså helt nyvaken och därav är lite puffig i ansiktet som jag är på morgonen.

Egentligen så är jag ledig idag men jag känner verkligen inte för att inte vara på kontoret idag så jag kommer ta mig in om ungefär en kvart för att träffa Linnea på jobbet. Jag måste också köpa någon extra att ära mellan frukost och lunch då jag alltid blir väldigt hungrig under hela dagen om jag tränar på morgonen. Har en riktigt god vegansk wrap som mitt go-to mellanmål/lunch när jag är inne på Östermalm.

Jag ska också hitta nån tid att färga ögonbrynen idag och det blir förmodligen nån gång  i helgen då jag har mer ledig tid på lördagar och söndagar. img_7126

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s