Beställa mat

Jag har typ aldrig beställt mat förut ifrån onlinepizza och såna där kedjor. Men på grund av att jag typ inte har sovit någonting inatt så har jag varit så extretm hungrig hela dagen. Har redan ätit två luncher men känner även att det blir en tidig middag för att snabbt kunna gå och lägga mig sen när vi packat och flyttat över alla våra grejer till lägenheten.

Så jag beställde faktiskt en Acai bowl ifrån ett ställe som heter Green Smile som fanns med på Wolt och den beräknas vara här om bara sjutton minuter. När jag säger ”här” så menar jag på jobbet. Jag hoppas att den kommer leva upp till mina förväntningar när det gäller fräschhet och såklart utseende. Detta är hur den såg ut på datorn när jag beställde så vi får se hur den ser ut sen när den kommit hit. 2019-08-08 17-12-55.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s