Green Smile

Och detta är resultatet (läs inlägget innan) på min första onlinebeställning av mat.. Asså jag kan ju inte säga att det ser ut som på bilden, förstår verkligen inte grejen med den blå kokosen som är på toppen…

Det ser verkligen ut som om jag fick nån ”hej kom och hjälp mig” version av det jag beställde. Jag lägger in det jag fick och hur bilden såg ut på wolt. Helt ärligt så var den inte ens ”restaurang god” om ni förstår hur jag menar. Kändes bara som något som stått i kylskåpet och väntats på att beställas sen i morse. På hemsidan stod det ”säsongens frukter”, antar att det räknades som frysta russin nerblandat i granola med havremjölk.

….img_71922019-08-08 17-12-55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s