Täby Centrum

Dagens outfitbild är en av de mindre glamourösa, men idag får det vara så. Eftersom ja inte sov så bra förra natten så ställde jag klockan på 09:00 (tio minuter inna jag skulle gå hemifrån) för att verkligen få så många timmars sömn som möjligt. Därför blir denna bild tagen i Täby Centrum med min Sojalatte i handen på väg till tåget.

Vad jag har på mig idag är iallafall en riktigt mysig outfit. Denna tröja vet ni att jag har som ”vardags myströja” och matchade den med ett par blåa jeans. Kappan är ifrån Guess och ett av mina go-to ytterplagg på sommaren. Väskan är min lilla Pochette Felice ifrån Louis Vuitton som är riktigt bra om man inte ska ha med sig mer än plånbok, mobil och nycklar.

På m¨måndag händer en riktigt rolig sak som jag inte gjort på ett tag, men mer om det berättar jag senare.img_7207

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s