Gröna Lund Snake

Nu ska ni få veta vad som händer imorgon. Imorgon så ska jag och en av mina närmsta vänner Linnéa till Gröna Lund! Asså jag har inte varit där på typ ett år och jag verkligen älskar att åka karuseller och känna det där varför-gjorde-jag-det- här-suget-i-magen, vilket jag tror att vi verkligen kommer gör i deras nya attraktion snake som endast är här över sommaren och sedan flyttas till Skara sommarland.

Jag har nån förhoppning på att vi kommer åka Ikaros imorgon men jag låter det vara osagt. Frågan nu är snarare vad jag ska ha på mig imorgon. Det blir ju garanterat sneakers eftersom mina ballerinas ifrån Michael Kors kommer flyga åt helvete om jag har de på under en åktur haha. Sen blir det ett par blåa jeans och sen vet jag ej mer. Jag vill inte direkt ha en jacka med mig på det kommer bli alldeles för varmt men samtidigt så vill jag inte ha enbart en tjocktröja.

Vi får helt enkelt se vad det blir imorgon. Detta var iallafall dagens outfit. img_7278

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s