Rutinundersökning

I samarbete med Distriktstandvården!

Om det är någonting som jag ska göra innan jag flyttar utomlands om 47 dagar så är det att kolla någonting som en del tyvärr slarvar med, mina tänder och munhälsa. Tänder är någonting som vi har med oss under hela livets gång och vi alla vill slippa att byta ut och ha ilningar när vi äter.

På Distriktstandvåren.se kan du själv boka en tid hops din lokala tandläkare i Stockholm.  De har 23 kliniker i Stockholmsområdet så gå in och kolla vilken som ligger bäst till för dig. Du kan boka tid för allt ifrån Akuta besvär till undersökningar och tandhygienister. Tack vare att du själv kan boka tid så kan du även bestämma när tiden blir. Du kanske tar det på en lunchrast, innan jobbet eller en dag där du är ledig. Du kan boka tiden själv via deras hemsida eller också ringa in till 08-22 22 22.

Att regelbundet gå på undersökningar kan spela en avgörande roll i hur dina tänder mår både långsiktigt och kortsiktigt. Vad som gör mig riktigt glad är vilka fina recensioner de har ifrån deras patienter.

Tack Distriktstandvården för att ni tar hand om vår munhälsa!tandläkare.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s