September Issue

WOW.

Det är det enda ordet som kan beskriva mitt intryck av HARPER´S BAZAAR September Issue. Natalie Portman på framsidan med den färgen som är absolut hetast just nu- rött. Har inte hunnit kolla igenom hela tidningen men omslaget fångade verkligen mitt intresse. Natalie Portman är ju också (som ni ser) extremt vacker.

Vad som också fångade mitt intresse var detta fantastiska fotografi av modehuset Burberry. Tycker att hela känslan i bilden utstrålar varumärket. Man vet direkt att det är Burberry som ligger bakom kampanjen. Detaljer de har med skriften på kreationerna ger det en helt egen look och en tidlös känsla. Absoluta favoriten är den bruna kappan som modellen till vänster bär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s