Flytta utomlands

Det är helt sjukt att vi drar ifrån Sverige om 45 dagar. Jag känner också att jag vill lyfta fram skatteverket, wow vilken hjälp man får när man kommer med en fråga och jag känner mig alltid genuint glatt bemött när jag ringer in.

Helt sjukt att tänka att vi om två månader är boende i Spanien och inte kommer vara boende i Sverige på minst fem år, det är helt sjukt. 45 dagar kvar av att bo i Sverige. Först är det Spanien i minst sex månader men det är tänkt att bli längre än så, sedan Australien ett år där vi kommer bo och jobba i Sydney och eventuellt lite på Guld Kusten. Sen vill vi till London och bo där i x antal år. Men allt detta är relativt öppet och inga tidsplaner, det enda vi verkligen vet nu är att vi kommer bo i Spanien i sex månader till flera år.

Om du funderar på att flytta utomlands men inte vet vart du ska börja så kan du absolut höra av dig till mig på mayapersson@hotmail.com. Jag personligen bokade bara boende helt spontant i sex månader och sen var det bara att lösa resten.img_7112.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s